Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Vakantievilla Amalia 2

Huiscode:
HOPV-NL-3738
✨ Vuurwerkvrij
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,3 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Kotten
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
2
Honden :
2
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Vakantievilla Amalia 2

De Vakantievilla Amalia 2 gelegen in de bosrand heeft een knusse woonkamer met open keuken. De keuken is compleet ingericht en uitgerust met koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat, oven/magnetron en Nespresso koffiezetapparaat.

De slaapkamer met een twee persoonsboxspring en badkamer en suite voorzien van een regendouche en toilet.
Een schuifpui en hoge ramen tot op de vloer, zorgen binnen voor veel daglicht, een overdekt terras waar u uitkijkt op de weilanden, een vakantievilla om je heel snel thuis te voelen.

Een fraai aangelegde tuin, overdekt terras met tuinmeubilair is dé plek om heerlijke te ontspannen.

Vakantievilla voor 2 personen mét welkomstservice

Dankzij de welkomstservice die we bieden, ontbreekt het je aan niets. Wij regelen het beddengoed, de handdoeken en een keukenpakket. Deze liggen klaar bij aankomst in het vakantiehuis. Daardoor begint het vakantiegevoel al bij het inpakken van je tas. Daarnaast zijn handdoeken, beddengoed en het keukenpakket altijd nog extra bij te bestellen. Lees meer over onze services via deze link

Honden – Niet in alle vakantiehuizen zijn honden toegestaan. Wil je je hond meenemen? Neem dan contact op met de receptie en vraag of er nog accommodaties beschikbaar zijn. Het maximaal aantal honden per vakantiehuis is 2.

Parkeren – Om de hoek van de accommodatie is een parkeerterrein waar je je auto kunt parkeren.

Park in ontwikkeling – Graag informeren wij je dat ons park nog in ontwikkeling is en dat nog niet alle faciliteiten beschikbaar zijn. Ook kunnen er bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken en jouw vakantiegevoel er niet door te laten verminderen. Ervaar je toch enige overlast? Meld het bij de receptie, dan gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing.



Extra informatie van het park

‘Geniet van het pure leven!’ luidt de slogan van Winterswijk en dat is precies wat je doet tijdens een verblijf op Hofparken Wiltershaar, ons luxe vakantiepark in de Achterhoek.

De rust en schoonheid van de Achterhoek zijn door een gerenommeerde landschapsarchitect vertaald naar een fraaie inrichting van het vakantiepark Wiltershaar, met veel uitbundig groen en aantrekkelijke waterpartijen.

Op ons vakantiepark in de Achterhoek in Winterswijk Kotten waan je je vanaf de hartelijke ontvangst direct in een andere wereld. Het is dé plek voor een heerlijke vakantie, dankzij de combinatie van duurzame, moderne en aantrekkelijk vormgegeven vakantiewoningen en rust, ruimte en natuur. Onze gastvrije medewerkers staan te popelen om van jouw vakantie iets bijzonders te maken!


De omgeving

Hofparken Wiltershaar bevindt zich in Winterswijk Kotten, in het hart van Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek.

Oude boerderijen, gehuchten en grotere nederzettingen zijn vervlochten in het unieke, halfopen coulisselandschap dat wordt gekenmerkt door afwisselend kleine percelen en grote essen met daarnaast bosjes, houtwallen en meanderende beken in smalle dalen.

Een verblijf op vakantiepark Wiltershaar in de Achterhoek is niet alleen aantrekkelijk voor liefhebbers van natuurschoon, wandelen en fietsen. Er is nog veel meer te beleven in het nabijgelegen Winterswijk. De gezelligste markt van de Achterhoek bijvoorbeeld, maar ook Villa Mondriaan en de Steengroeve. Het intrigerende Duitse Münsterland ligt op een steenworpafstand van ons vakantiepark in de Achterhoek.

Meer info 

Highlights
De 2-persoons versie van de vakantievilla Amalia op Hofparken Wiltershaar zorgt voor het ultieme vakantiegevoel.
Badkamer
  • Regendouche
  • Handdoeken
  • Wastafel
  • Verwarmingselement
  • Keuken
  • Nespresso apparaat
  • Keukengerei
  • Koelkast
  • Waterkoker
  • Vaatwasser
  • Combimagnetron
  • Broodrooster
  • Eettafel
  • Stoelen
  • Kookplaat
  • Vriesvak
  • Slaapkamer
  • Tweepersoonsbed
  • Beddengoed
  • Kledingkast
  • 1 slaapkamer
  • Woonruimte
  • Airco
  • TV
  • Buiten
  • Luxe tuinmeubelset
  • Tafel
  • Algemeen
  • WiFi
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Vloerverwarming
  • Centrale verwarming
  • Sonos speaker

  • Let op: Het kan voorkomen dat er onverhoopt incidenteel vuurwerk wordt afgestoken, want ook wij hebben immers niet in de hand of mensen ondanks een verbod toch vuurwerk afsteken en/of dat men dat bijvoorbeeld buiten het park doet. Wij baseren onze informatie op hetgeen wat we van het vakantiepark doorkrijgen en ook van eerdere huurders. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie afgeven.


      Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Tineke B. - aankomst: 7/7/2023
    Mooi park in aanbouw rustig gelegen ,modern huisje van alle gemakken voorzien . Prachtige omgeving met veel leuke fiets/wandel routes , Wij hebben een hele fijne week gehad op jullie park . En wie weet komen we nog eens terug, want de oehoe in de steengroeve hebben we nog niet gespot. Met vriendelijke groet, Tineke en Wibo Boone.


    B.B.M. J. - aankomst: 6/7/2023
    Ligging prima, rustig Huisje voor 2 personen goed, bed, douche prima.


    Camila W. - aankomst: 6/7/2023
    Het uitzicht vanuit het huisje!


    jaap l. - aankomst: 3/7/2023
    Zeer compleet en schoon


    jenny H. - aankomst: 2/7/2023
    Nieuw park dus alles zag er tip top uit we hadden een fijn huisje met vrij uitzicht wat heel fijn was herten gezien vanuit ons huisje was super Heerlijk rustig geen razend verkeer heerlijke fiets omgeving


    Robert F. - aankomst: 30/6/2023
    Mooie omgeving , rustig en schoon Komen zeker nog eens terug .


    Kete-Marie N. - aankomst: 30/6/2023
    Ligging, stilte, mooi verblijf, uitzicht. Goed nagedacht over alles. En heerlijke buitenhaard.


    Renate H. - aankomst: 30/6/2023
    Mooi park in ontwikkeling, de rust en stilte waren heerlijk. Prachtig huisje met een mooi uitzicht!


    Stefan K. - aankomst: 28/6/2023
    Das Haus war sehr sauber und sehr gut ausgestattet.


    theo W. - aankomst: 28/6/2023
    Leuk knus huisje


    Fredie P. - aankomst: 28/6/2023
    rustige omgeving. fijne woning .


    Andre B. - aankomst: 26/6/2023
    We hebben het prima naar ons zin gehad ,bij aankomst hadden we alleen geen tuinmeubels maar daar werd snel aan gewerkt ,ook stond nergens wifi code maar ook daar werden we netjes over terug gebeld ook geweldig dat er airco aanwezig was heel jammer dit is heel belangrijk en waar jullie zeker aan moeten werken is een plattegrond van het park.bij de dag van vertrek hebben te horen gekregen van een medewerker dat er een natuurzwembad op het park aanwezig is ,dit vinden we toch wel een kwalijke zaak vooral bij deze hete tempraturen .


    Ivo W. - aankomst: 25/6/2023
    Compleet nieuw, mooi, modern en rustig groen gelegen park. De huisjes zijn modern, heel schoon en nog erg nieuw. (Bijna) alles is aanwezig! Het park is nog in aanbouw maar daar hebben we geen overlast van gehad. Wij bleken de eersten die van het huisje gebruik mochten maken, wat erg leuk was (alles was nieuw en ongebruikt) maar daardoor deed bijv. de vaatwasser het nog niet. Uitstekend geholpen, na melding kwam er binnen 15 min direct iemand langs, goede vriendelijke service!


    Wilma K. - aankomst: 25/6/2023
    Tinyhouse was van alle gemakken voorzien


    Geert K. - aankomst: 24/6/2023
    Mooie omgeving. De stilte en het prachtige uitzicht vanuit het huisje.


    A.A M. - aankomst: 23/6/2023
    De rust, de ruimte, het uitzicht, de luxe, prima bedden. Niet te vergeten het ruime schuurtje en de oplaadmogelijkheid voor de fietsaccu"s. Kortom een aanrader. Hopelijk waarderen anderen dit ook en zijn ze zuinig op de spulletjes.


    Babs A. - aankomst: 23/6/2023
    Het was toevallig mooi weer deze week en het was heerlijk rustig op het park,ondanks de werkzaamheden.


    Peter L. - aankomst: 17/6/2023
    Airco. Het was meer dan 30 graden. Ligging huisje, nummer 140. Was heerlijk rustig en vrij uitzicht. Heerlijke week gehad. Volgende verblijf al geboekt.


    Ellen K. - aankomst: 12/6/2023
    Mooie huisje en super rustig


    Jose d. - aankomst: 12/6/2023
    De omgeving


    Johan T. - aankomst: 8/6/2023
    Alles nog nieuw!!! Mooie locatie.


























    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 6,35km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 22,45km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Landgoed Stroink (Enschede) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 27,27km
    Landgoed Stroink wordt ook wel Stroinksbos of 't Stroink genoemd. Honden mogen los tussen 15 juni en 15 maart op de speciaal aangewezen loslooproute. De route wordt gemarkeerd door bordjes met een hondenpootje erop.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,54km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.




    Beschikbaarheid

    zaterdag 28-12-2024  tot  zondag 29-12-2024
    (1 overnachtingen)€ 236,05
    zaterdag 28-12-2024  tot  woensdag 01-01-2025
    (4 overnachtingen)€ 695,35
    zaterdag 28-12-2024  tot  donderdag 02-01-2025
    (5 overnachtingen)€ 806,45
    zaterdag 28-12-2024  tot  vrijdag 03-01-2025
    (6 overnachtingen)€ 917,55
    zaterdag 28-12-2024  tot  zaterdag 04-01-2025
    (7 overnachtingen)€ 1.060,15
    zaterdag 28-12-2024  tot  zondag 05-01-2025
    (8 overnachtingen)€ 1.202,75
    zaterdag 28-12-2024  tot  maandag 06-01-2025
    (9 overnachtingen)€ 1.313,85
    zaterdag 28-12-2024  tot  dinsdag 07-01-2025
    (10 overnachtingen)€ 1.430,20
    zaterdag 28-12-2024  tot  woensdag 08-01-2025
    (11 overnachtingen)€ 1.546,55
    zaterdag 28-12-2024  tot  donderdag 09-01-2025
    (12 overnachtingen)€ 1.662,90
    zaterdag 28-12-2024  tot  vrijdag 10-01-2025
    (13 overnachtingen)€ 1.779,25
    zaterdag 28-12-2024  tot  zaterdag 11-01-2025
    (14 overnachtingen)€ 1.916,60
    zaterdag 28-12-2024  tot  zondag 12-01-2025
    (15 overnachtingen)€ 2.053,95
    zaterdag 28-12-2024  tot  maandag 13-01-2025
    (16 overnachtingen)€ 2.170,30
    zaterdag 28-12-2024  tot  dinsdag 14-01-2025
    (17 overnachtingen)€ 2.286,65
    zaterdag 28-12-2024  tot  woensdag 15-01-2025
    (18 overnachtingen)€ 2.403,00
    zaterdag 28-12-2024  tot  donderdag 16-01-2025
    (19 overnachtingen)€ 2.519,35
    zaterdag 28-12-2024  tot  vrijdag 17-01-2025
    (20 overnachtingen)€ 2.635,70
    zaterdag 28-12-2024  tot  zaterdag 18-01-2025
    (21 overnachtingen)€ 2.773,05
    zaterdag 28-12-2024  tot  zondag 19-01-2025
    (22 overnachtingen)€ 2.910,40
    zaterdag 28-12-2024  tot  maandag 20-01-2025
    (23 overnachtingen)€ 3.026,75
    zaterdag 28-12-2024  tot  dinsdag 21-01-2025
    (24 overnachtingen)€ 3.143,10
    zaterdag 28-12-2024  tot  woensdag 22-01-2025
    (25 overnachtingen)€ 3.259,45
    zaterdag 28-12-2024  tot  donderdag 23-01-2025
    (26 overnachtingen)€ 3.375,80
    zaterdag 28-12-2024  tot  vrijdag 24-01-2025
    (27 overnachtingen)€ 3.492,15
    zaterdag 28-12-2024  tot  zaterdag 25-01-2025
    (28 overnachtingen)€ 3.629,50
    zaterdag 28-12-2024  tot  zondag 26-01-2025
    (29 overnachtingen)€ 3.766,85
    zaterdag 28-12-2024  tot  maandag 27-01-2025
    (30 overnachtingen)€ 3.883,20

    Uw gekozen periode


    zaterdag 28-12-2024
    aankomst (15:00)
    donderdag 2-1-2025
    vertrek (11:00)

    Optionele services
    Late Check-out :
    €22.50
    Bedlinnen extra :
    €12.50/persoon
    Opgemaakte bedden :
    €9.50/persoon
    Keukenpakket extra :
    €7.50
    Handdoeken extra :
    €7.50/persoon
    Dinerbuffet kinderen tot 12 jaar :
    €19.00/persoon

    Prijs inclusief:
    Welkomstservice
    Toeristenbelasting
    Schoonmaakkosten
    Huisdierentoeslag
    Reserveringskosten


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.